Pirmieji Ballų nuotykiai Lietuvoje: keisti daiktai vonios kambaryje ir nepakeliamas šaltis

Kol garsieji Ballai toliau rungtyniauja Lietuvoje, o į „Big Baller Brand“ turnyrus kviečiamos įvairios komandos, realybės šou, kuriame pasakojami šeimos nuotykiai Lietuvoje, kūrėjai taip pat nesnaudžia ir pasauliui pristato vieną seriją po kitos.

Internete pasirodė naujausia realybės šou „Ball In The Family“ serija, kurioje rodomi pirmieji garsios šeimos įspūdžiai Lietuvoje.

Daugiau nei 20 minučių trukmės vaizdo klipe – įspūdingos Ballų sutiktuvės Vilniaus oro uoste, kurios nustebino net ir įnoringąjį tėtušį LaVarą.

„Tai puiku, tai nuostabu“, – tokie žodžiai skamba iš jo lūpų oro uoste.

Tiesa, tai tebuvo pati jų nuotykių pradžia Lietuvoje.

Realybės šou serijoje galima pamatyti tai, ko eiliniai krepšinio bei šios šeimos gerbėjai nežinojo iki šiol, – jų gyvenimo Lietuvoje užkulisius.

Viskas prasidėjo jau keliaujant į Prienus, autobuse, kai vyresnėlis LiAngelo mokėsi tarti komandos, kurioje žais, pavadinimą. Tuo metu jaunėlis visą laiką ramiausiai snaudė.

Nuotykiai nesibaigė ir atvykus į viešbutį, o labiausiai Ballų šeimą nustebino lietuviams įprastas daiktas vonios kambaryje – kaistantis gyvatukas.

„Po velniais, karšta. Kas čia per daiktas?“ – įrenginiu stebėjosi visi šeimos nariai, klausiamais žvilgsniais žiūrėdami ne tik vieni į kitus.

„Jis skirtas rankšluosčiams? Puiku“, – nuostabos neslėpė vyriausias Ballų šeimos narys.

Tėtušis LaVaras net pasikvietė savo žmoną ir pabandė ją nustebinti, siūlydamas paliesti keistą kaistantį įrenginį.

Vėliau serijoje pristatoma garsioji spaudos konferencija, kurioje Ballų šeimai buvo įteikti Prienų klubo marškinėliai, o pro kūrėjų akis neprasprūdo ir žurnalistės LiAngelo užduotas klausimas, ar šis turi merginą.

Pokštų netrūko ir prie vakarienės stalo – į kai kuriuos produktus Ballai žiūrėjo įtariai ir ragavo itin nedrąsiai.

Visą Ballų realybės šou seriją apie atvykimą į Lietuvą galite žiūrėti čia:

www.alfa.lt

Tau taip pat gali patikti Daugiau iš autoriaus